Skab et rent og hyggeligt miljø i din opgang

Med ejendomme, hvor mange mennesker har deres daglige gang ind og ud i alt slags vejr, følger en masse vedligeholdelse og rengøring. Der er brug for, at nogen tager sig af trappevasken, og at der er en, som holder gården pæn og ren. Man kan lave ordninger i opgangen om, at man skiftes til at gøre den ren, men mange gange får folk det ikke gjort. Den nemme løsning er at anskaffe sig en vicevært til at tage sig af tingene, og hvis man ikke har en i forvejen, så finder man her hjælp til billig ejendomsservice.

Arranger møder med de andre beboere i opgangen

Når man bor mange mennesker sammen er det vigtigt, at man respekterer hinandens grænser, det kan være angående lydniveau, men også angående brug af eventuel delt have eller gård. Det kan derfor anbefales, at man en gang eller to årligt stikker hovederne sammen til en kop kaffe og snakker om, hvilke indbyrdes regler man ønsker overholdt, for at alle er glade og tilfredse. I kan også snakke om ejendomsservice. Det gør det også nemmere at banke på i fremtiden, hvis man har en henvendelse til sin under- eller overbo.

Pynt op til højtider

Der er intet mere hyggeligt end at pynte op til jul, påske og andre højtider. Og hvorfor ikke gøre det i opgangen eller i gården, hvor man bor. Det er en nem måde at skabe hygge på, lige så snart man kommer hjem, og samtidig er det en oplagt mulighed for at samles med resten af beboerne til en kop gløgg og æbleskiver. Der vil med garanti også være en masse gæster, som bliver overraskede, når de skal besøge dig op til højtider. Det behøver på ingen måde ligne julemandens værksted, men blot få stykker pynt kan også skabe stemning.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *