Hold en uforglemmelig barnedåb

Skal du snart holde barnedåb for dit kære barn? Barnedåben er en helt særlig form for fest, fordi man netop fejrer sit lille barn for den første gang – og så endda i selskab med de mennesker, som betyder allermest for en.

Derfor er du sikkert også interesseret i, at det skal blive en helt perfekt dag, hvor alting er, som du og din partner gerne vil have det. Her skal der altså være styr på alt fra dekorationer og mad til de gæster, der kommer og skal fejre barnet. Se mere om det herunder.

En masse hyggeligt pynt

En barnedåb er på en måde en slags temafest, hvor temaet netop er dåb. Derfor kan man også vælge at pynte op med en masse dekorationer, der netop skal bakke op om denne særlige dåbsstemning. Der har været tradition for, at man pynter op med lyseblå, hvis det er en dreng, og lyserød hvis det er en pige – men det kan man også lege lidt med, så det ikke nødvendigvis bliver så stereotypt. Man kan eksempelvis vælge at lave pippi langstrømpe tema eller dinosaur tema. Der er mange muligheder, og tema og dekorationer behøver på ingen måde at være bestemt af køn.

Hos Amemory er det muligt at finde en masse forskellige festartikler, som kan bruges til en festlig begivenhed, som en barnedåb jo er.

Lækker mad og drikke

Fordi det netop er en festlig dag med en masse pynt og en masse gæster, så er det selvfølgelig også vigtigt med en masse lækker mad – det kan dog gribe an på mange forskellige måder.

Hvis man gerne vil have, at det skal være en stille og rolig dag, som ikke bliver alt for formel, så kunne det eventuelt være en ide at lave noget buffet. Så kan folk gå lidt rundt omkring, som de vil, og der vil også være muligheder for, at gæsterne selv kan vælge, hvad de vil spise, og hvor meget de vil have.

Hvis man er mere til den klassiske måde at holde fester på, så kan man selvfølgelig også planlægge en lækker treretters menu. Her er gæsterne mere bundne til deres pladser, men en sådan menu kan også være lige det, som I alle har brug for. Det er altså endnu et valg I må tage, og begge løsninger er naturligvis gode på hver sin måde.

En god gæsteliste

På denne særlige dag kan ting som dekorationer og mad næsten være ligegyldigt, hvis der ikke er en masse dejlige mennesker til at fejre det lille barn. Her er det altså vigtigt, at du i god tid prioriterer at lave en rigtig god gæsteliste, hvor alle de personer, som du og din partner holder mest af, naturligvis er på. Det kan både være familiemedlemmer og venner – så længe det er personer, som I holder af, og som I derfor også ønsker skal være i jeres barns liv. Barnedåben handler trods alt om dette barn.

Se også masser af lækkert dinosaurlegetøj til de helt små her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *