God ejendomsservice handler om kommunikation

Når man skal yde service til forskellige ejendomme, møder man straks den store mangfoldighed som findes blandt mennesker. Den bedste ejendomsservice formår at justere sig til alle de forskelle der er blandt folk og kan servicere mange forskellige behov – også når tingene går stærkt. Pålidelig ejendomshjælp handler derfor om, at der skal være en stor alsidighed og imødekommenhed over for det uventede. 

Ingen beboere har de samme behov

Hverdagen for en ejendomsservice er kendetegnet ved at håndtere meget dynamiske behov. Ingen dage er ens i denne rolle, når man udfører ejendomshjælp. Der kan være en beboer som er frustreret over, at trapperne ikke er grundigt nok vaskede, mens andre beboere måske slet ikke har lagt mærke til det. Der kan være beboere som synes det er vigtigt at gelænderet bliver sprittet mindst en gang om ugen, mens andre synes det er spild af ressourcer og tid. Der kan også være beboere, som gerne vil gro mere vilde haver med biodiversitet i gården mellem boligerne, mens andre beboere er bekymrede for om det vil tiltrække for mange hvepse.

Forskellene er store, og som ejendomsservice er man nødt til at indstille sig på, at man nødvendigvis ikke kan gøre alle glade. Det er ikke altid, at man kan tale sig ind til et fælles kompromis. Nogle gange er forskellene for store til, at der kan mødes på midten. Her er det vigtigt, at man ikke ser dette som uenigheder, der fungerer som forhindringer for fællesskabet. Tværtimod er det langt mere konstruktivt at se det som forskelligheder, der netop udgør den livsnerve som ethvert fællesskab bygger på. Her kan man som ejendomsservice agere langt mere positivt og konstruktivt i disse situationer, uden at man unødigt problematiserer situationen yderligere. Det er en balancegang som kræver noget erfaring at udføre, men som vil gavne fællesskabet enormt, hvis det udføres med snilde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *