Den rigtige tablet til børnene

Der findes efterhånden rigtig mange forskellige tablets på markedet og det kommer ikke som en overraskelse at Apples iPad er en af danskernes foretrukne. Vi har undersøgt markedet og testet 3 forskellige, se resultatet her.

Hvis du skal have fat i en tablet, som hele familien og især ungerne kan bruge, gør man klogt i at kigge på de lidt billigere modeller. Prisforskellen på tablets går helt fra ca. 500 kr. til 10-12.000 kr.!  Det gør ikke helt så ondt, at barnet smadrer skærmen, hvis tablet’en har kostet en femtedel af, hvad den kunne. Prissammenligning af tablets og ipads skal variere meget, og derfor har vi testet 3 tablets i nogenlunde samme prisklasse og kommet med fordele og ulemper ved de forskellige

Følgende modeller vi har testet:

  1. Samsung Galaxy Tab A: 1.799 kroner
  2. Apple iPad mini 2: 2.599 kroner
  3. Lenovo Yoga Tablet 2: 1.999 kroner

Samsung Galaxy Tab A

Samsung Galaxy Tab A er så stort et problem, nemlig skærmen, så resten næsten kan være lige meget. Der er andre gode produkter på markedet til samme pris, og Samsungs Tab A har intet at byde på, som kan opveje den elendige brugeroplevelse, og er klart testen dårligeste.

Apple iPad mini 2

Apples tablet, iPad, er uden tvivl en af danskernes foretrukne. iPads plejer at høre hjemme i den høje ende af prisskalaen, så det er usædvanligt, at iPad mini 2 som her overhovedet kan deltage i en test af mellemklasse-produkter. Men man er også nødt til at gå lidt på kompromis. Vi har testet den mindste model på 32 GB uden 4G/LTE, da prisen ryger godt i vejret, hvis man tilvælger dette.

iPad mini har den ubestridt bedste skærm, og den er blandt de hurtigste tablets – hvis ikke den hurtigste – man kan få til prisen. Testvinder!

Lenovo Yoga Tablet 2

Lenovo Yoga Tablet 2 er et rigtig godt bud på en Android-tablet. Den kan måle sig med, iPad mini 2, på rigtig mange punkter. Hvis Yoga-skærmen bare været en smule bedre, var den såmænd et bedre køb end en iPad, dog er det stadig et valg om du vil foretrække iOS eller Android.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *